tiistai 27. marraskuuta 2012

Oranssit pimeään

Egyptiläiset
Malli: Egyptiläiset lapaset by Tuulia Salmela, ullan adventtikalenteri
Lanka: Novita Tico Tico musta, Lang Yarns Jawoll Magic puna-oranssi
Puikot: 2.5mm
Ravelry

Jo viime tammikuussa valmistuneet egyptiläiset. Olin kokonaan unohtanut, että tälläisetkin tuli tehtyä kunnes tulivat vastaan päättelemättöminä neulekopan pohjalta. Päättelyt ja kuvattavaksi kylässä olleen kummitätylän käsiin. Sille tielle jäivät. Höh.
Muistan muutama vuosi sitten tehneeni samat lapaset turkoosi ruskeana Sisusta, mutta peukkuja en saanut koskaan aikaiseksi. Ehkä nekin raakileet kaivautuu esiin piilostaan joskus ja saa tehtyä valmiiksi. Varmasti yritän ehdottaa vaihtoa näiden oranssisten tilalle. Oranssi olis niiin mua! Lähellä, mutta niin kaukana ;)


Heijastuksia
Malli: Heijastuksia, Haaveiden hahtuvat-blogi
Lanka: Novita Nalle Aloevera oranssi ja valkoinen
Puikot: 2.5mm
Ravelry

Mutta nämäpä ovat minun enkä luovu! Vihdoin Heijastukset valmistuivat omiin jalkoihin pitkän haaveilun jälkeen. Yllä olevien lapasten puna-oranssi lanka onkin edellisestä sukkayrityksestä peräisin. Ei tullut pitkiä varsia, mutta parhaimmat juuri näin. Puhdasta rakkautta!

6 kommenttia:

 1. Voi vau, mitä kirjoneuleita! Mun hermot ei riittäis tuollaisten neulomiseen ollenkaan, joten tyydyn vain ihastelemaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on just sitä hermojen lepuuttamista ;)

   Poista
 2. Oi, onpas nami väriyhdistelmä noissa sukissa. Pitäs jossakin vaiheessa neuloa vielä neljännet sukat, jos sitten vaikka sais omiin jalkoihin asti. Onhan se synti ja häpeä, että omalla ohjeella ei ole saanut neulottua sukkia itselle...tai neuloinhan mie, mutta en koskaan ehtinyt niitä varsinaisesti käyttää. Vois tehä lyhytvartisena, ni tulis joskus valmiiksikin.

  Kirjoneule on kannattava valinta talvella. Lämmittää ihan eri tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sinulle loistavasta ohjeesta! Sukat ovat keränneet ihasteluja kaikkialla missä olen päässyt ne jalassani tallustelemaan.
   Tein mallikuviolla jo yhden lapasen onteloneuleella peukkua vaille valmiiksi, mutta lankavalinta oli hiukan väärä ja meni purkuun. Ajatus jäi kuitenkin vielä muhimaan päähän ja vielä jonain päivänä toteutan ne. Niin ja monet sukat vielä. Mä oon ihan fani! <3

   Poista