sunnuntai 11. maaliskuuta 2012


Hiljaista pitelee neule- ja synnytysrintamalla. Eräpäivä on paukkunut ohitse jo ja olo alkaa olla aika tuskainen. Hänenhän piti tulla jo viime vuonna!
Käsityöt on ollut pakko jättää melkeinpä kokonaan tekemättä. Pienet sukat valmistuneet tulokkaalle ja tulevalle isoveikalle uudet kaupunkilapaset hukkuneiden tilalle. Eli ei mitään!
Kädet on ollut tunnottomana monta kuukautta eikä puikkoja voi pitää kädessä vaikka kuinka haluaisi. Minä hetkenä hyvänsä tämä on ohitse. Kevätneuleet jo kuumottavat mielessä.

ps. Edellisessä postauksessa vilahtaneet heijastuksia-sukat kokivat tuhon. Selkänsä kääntää, viis sormea ja vilaus kun sukat ovat kiharaisena lankakasana lattialla ja keskellä istuu tyytyväisenä pieni poika. Huoh.

1 kommentti:

  1. Voi tuttu tunne ollut jo niin monta kertaa. Mutta sitten ne kaikki vaivat unohtuu kun saa palkinnon syliinsä. Tsemppiä viimeisiin päiviin, kestä vielä hetki!
    Kurjaa tuo käsien puutuminen. Edellisessä postauksessa on valamiita vaikka millä mitalla ja kauniita sellasia. Harmillinen kohtalo heijastuksia-sukillasi... niin voi käydä, nimim. kokemusta asiasta myös on :D

    VastaaPoista