torstai 8. syyskuuta 2011

Hengissä

Kesä tuli ja meni. Minun kesä meni lähinnä sohvalla ja sängyssä maaten ykä kurkussa. Järjetön väsymys ja pahoinvointi. Nyt alkaa pahin olla toivottavasti jo ohitse ja uudet voimat kehissä syksyä varten. Neulominen ei tullut kuuloonkaan niissä oloissa, joten kesäyön hulluttelut oli pakko jättää kesken. Lupasin kuitenkin, että vien kaikki aloitetut työt loppuun ja aika hyvin olenkin saanut niitä nyt huonon olon helpottaessa tehtyä. Kahdet käsineet ja sukat kaipaavat seuralaisiaan. Alpakkametsään puolikas hiha ja puolet isosta huivista, piposta ja pojan takista uupuu napit, jotka toivottavasti löytyvät tulevana viikonloppuna käsityömessuilta.
Kaksi työtä meni purkuun. Ystävän tytölle tarkoitettu valkoinen neuletakki ja ensimmäisenä aloitettu raidallinen paita. Se oli ihana, mutta puikea enkä usko mahtuvani siihen enää koskaan. Muskatit on jo kuitenkin uudelleen käytössä. Ruskea ja musta pääsivät pojan paitaan, joka on kaarroketta vaille valmis ja roosasta ehkä jotain pientä jollekkin tytölle joskus. Valmiit työt odottelevat hyllyn päällä kuvausta, siilipipokin on ollut jo toista viikkoa käytössä. Pikaisesti kummitädin jalkaa sujahtivat kuvattavaksi tänään kahdet sukat.

KYH 9/25
Malli: Ilga's socks by Nancy Bush, kirjasta Favorite Socks
Lanka: Novita Nalle ruskea, Novita Wool valkoinen ja Sandnes Garn Sisu ruskea, violetti ja pinkki
Puikot: 2.5mm
Ravelry

Tarkoittuksena olisi säästellä nämä joulupakettiin, mutta saapi nähdä raaskinko antaa lahjaksi vai pidänkö itselläni. Villasukkavarastossa olisinkin juuri yhden parin aukko. Tuli meinaan sen verran kivat!

KYH 21/25
Malli: 122-27 knitted socks with cables by drops desing
Lanka: Novita Nalle valkoinen, 137g
Puikot: 2.5mm
Ravelry

Näihinkin olen tyytyväinen. Pelkän nurjan neulominen alkoi ottamaan ranteeseen ikävästi, joten kannan jälkeen käänsinkin työn ympäri ja neuloin nurjalta puolelta oikeaa sukan loppuun. Palmikoita olisi tietty voinut jatkaa ihan kärkeen asti. Tajusin sen vasta valmista sukkaa sovittaessa.

Kynttilät palamaan, teekuppi sohvan käsinojalle keikkumaan ja puikot käteen. Se on syssy ny ja inspis!
ps. meille tulee vauva! :)

4 kommenttia:

 1. Onnea tuleville vanhemmille <3 Millon pikku-ihmisen pitäisi syntyä?

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia molemmille!
  Pienen olisi määrä syntyä maaliskuussa :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Onneksi paha olo on jo helpottamaan päin. :)
  Sukat ovat upeita!

  VastaaPoista