lauantai 16. heinäkuuta 2011

KYH 24 ja keskeytys

Harmikseni jouduin viime viikolla lopettamaan KYHäilyt kesken. Ketuttaa niin kovin, ettei monikaan voi uskoa. Projektit olivat hyvällä mallilla ja tavoitteet saavutettavissa, mutta kun ei pysty niin ei pysty. Siitä sitten myöhemmin lisää..
Päätin kuitenkin, että saatan silti kaikki 25 aloitettua projektia loppuun. Uudet aloitukset saavat jäädä. En vain kerkeä saamaan heinäkuun aikana valmiiksi. Jos edes tämän vuoden aikana.
Harmittaa niin suunnattomasti.

KYH 24/25
Malli: Drop Stitch scarf by Angelique den Brok
Lanka: Garnstudio drops Alpaca, oranssi 55g
Puikot: 4.0mm
Ravelry

Neuloin mitä lankaa oli jäljellä ja ompelin päät yhteen. Juuri sopivan kokoinen kauluri. Eipä tästä juuri muuta sanottavaa olekkaan. Saa nähdä päätyykö käyttöön.

4 kommenttia:

 1. Mä unohdan joka vuosi koko Kyh:n. Toisaalta, en varmaan keksisi edes mitään niin nopeaa neulottavaa, kun olen enemmän suurten töiden ystävä.

  VastaaPoista
 2. Mua niiiin harmittaa, että joudin jättämään kesken! Oon ihan maassa. Kaikki kyselee miten haaste sujuu jne. Höh, mutta minkäs teet.
  Neulottavat löytyi kuitenkin suht helposti. En alustanut haasteeseen ryhtymistä mitenkään kummemmin. Päivän selasin Ravelrya minkä kerkesin pojan puuhailulta ja illalla aloitin työt :)

  VastaaPoista
 3. Pakko jättää kommentti merkiksi käynnistäni. Eksyin jotain googletettuani blogiisi, kun tässä nettiä selailin aikani kuluksi päiväuniaikaan. Aivan ihania neuletöitä sinulla täällä! Aivan ihania!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia paljon! Nämä lämmittävät aina :)

  VastaaPoista