keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

KYH 10 & 22/25

KYH 10/25 Lilac leaf shawl
Malli: Lilac leaf shawl by Nancy Bush, kirjasta Knitted lace of Estonia
Lanka: Novita Florica, vaaleanpunainen 118g
Puikot: 4.0mm
Ravelry

Floricat kaiveltiin varastoista taas kerran. Muistelin, että lankaa olisi ollut ainakin kolme kerää enemmän, mutta eipäs ollutkaan. Olisin halunnut huivista paljon leveämmän ja pidemmän. Silmukoita loin 71. Huivista tuli kiva, mutta väri ei ole ihan täysin meikäläistä. Täytyy varmaankin löytää tällekkin uusi omistaja tai yksinkertaisesti vaan opetella käyttämään vaaleanpunaista.

Lankavarastoissa on ihan järjettömät määrät eri sävyisiä vaaleanpunaisia ja violetteja. Mä en ymmärrä miksi aina ostan niitä, vaikka ne eivät sovi lainkaan. Ne on vaan niin nättejä kerällä.

KYH 22/25 Lampakset
Malli: Lampakset. Oma. Mallia kuvioon haettu täältä
Lanka: Novita Wool vihreä, Novita Wool sininen, Novita Rose Mohair valkoinen, Novita bambu musta, Novita Nalle punainen ja jotain tuntematonta tummanpunaista, beigeä ja tummanruskeaa.
Puikot: 2.5mm
Ravelry

Tulipas aika söpöset vaikka nyt itse sanonkin. Vanhaa ihanaa limen vihreää Woolia löytyi pienen pieni keränen jämäpussista. Harmi kun sitä ei valmisteta enää. Muut langat nappasin suoraan työpöydän laatikosta, johon on tapana heittää pienet nöttöset päättelyn jälkeen. Saa nähdä painaako pörröiset lampaat ja pilvet esimerkiksi kengässä.
Pikkuväelle olisi valmiina muutama muukin työ, mutta pitäisi vaan saada nappulat riviin pipot päässä näillä helteillä.

1 kommentti:

  1. Ääk! Lampakset on syötävän suloset. Mä voisin haluta tollaset ihan omaan jalkaani. :) Kaunis on myös huivi, muhun kun tuo vaaleanpunainen vetoaa aina.

    VastaaPoista