keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesäyön hullutukset 7/25

Piti kuvailla jo eilen ja päivitellä tänne, että miten menee hullutuksien kanssa, mutta poika päätti nostattaa kuumeen itselleen. Menikin sitten miltei koko päivä pientä helliessä.
Tilanne on suhteellisen hyvä kuitenkin. Joka päivä olen saanut aloitettua jotain uutta, mikä onkin tarkoituksena. Nyt on toki kahdeksas päivä ja tänään puikoille ei ole kerennyt vielä nousta mitään, mutta päiväähän on rutkasti jäljellä ja nappulalla päikkäriaika kohta. Listataampa alle vähän mitä on tulossa. Ravelryyn lisäisen projektit jahka kerkiän.

Kyh 7/25

1. Stripes go round, Drops Muskat ruskea, musta ja roosa. Luultavasti tulen tekemään pitkillä hihoilla ja muutamilla muilla pienillä muokkauksilla. Katsoo mihin lanka riittää.
2. My Heaven shawl, Wetterhoff Silvia, roosa. Reunakaistale tehtynä. Näkyy kuvan alareunassa.
3. Rakkaudella sinun- pipo, Debbie Bliss cashmerino aran. Viimeistelyä vaille valmis.
4. Käärme-sukat, Sisu turkoosi, Novita florica, keltainen. Käärmeestä en meinaa saada millään siistiä. Saa nähdä mitä lopputuloksesta tulee.
5. Paraphernalia- sukat. Novita Nalle valkoinen. Vaiheessa.
6. 6-kämmekkäät, Novita Nalle tumman harmaa. Tarkoituksena tehdä lapaset. Lankaa aika hintsusti, voi olla että jäävät kämmekkäksi.
7. Rick- sukat. Novita Nalle punainen.

4 kommenttia:

 1. Huh! Ootpas ollut nopea! Noin monta työtä ja oot jo noin pitkällä, hitaampaa vois hirvittää. ;) Ihania neuleita kyllä tulossa.

  VastaaPoista
 2. Mitä olen muiden töitä käynyt katsomassa niin tuntuu, että monella on tyyliin sukkapari päivässä. Siihen ei kyllä täällä pystytä mitenkään. Neulotaan sitten henkihieverissä heinäkuussa :)

  VastaaPoista
 3. Oikein kauniita neuleita aloitettu! Muutenkin on blogissasi tosi taitavia töitä!

  VastaaPoista
 4. Suuret kiitokset sinulle Ingi :)

  VastaaPoista