lauantai 15. toukokuuta 2010

37+

Neuleblogia on hyvin vaikea pitää jos ei neulo mitään.
Muutto ja uuden asunnon laitteleminen on vienyt hurjasti aikaa ja voimia. Uskomatonta, että laskettuun on enää joitakin hassuja päiviä vain. Vielä lumien aikaan kesäkuun alku tuntui niiin kaukaiselta. Koko kevät on mennyt kuin suhahtaen ja nyt onkin jo se kesä.
Kovat oli suunnitelmat neuloa uudelle tulokkaalle vaikka mitä ihanaa, mutta minäpäs en ole saanut aikaiseksi mitään. En mitään. Ehkä vielä kerkeää.
Jotain pientä on kuitenkin valmistunut hissukseen.


Malli: Laminaria by Elizabeth Freeman, Knitty Spring 2008
Lanka: TeeTee Elegant, vaaleansininen 24347 50g
Puikot: 3.5mm
Ravelry

Tämä tekele jää varmasti odottelemaan tulevaa joulua ja päätyy pakettiin perhetuttavalle. Jostain kumman syystä lankakoppaani on eksynyt Teeteen Elegantia vaaleansinisenä vaikka se ei ole lainkaan minun värini. Ei ole mitään muistikuvaa mitä varten tämä lanka on tullut ostettua aikoinaan. Huivin malli on ihana ja valmistui lopulta todella nopeasti. Tämä ei jää ainoaksi, takaan sen.

Malli: Oma, kärjestä neulottu, tiimalasikantapää, lisäykset pohkeissa
Lanka: Novita Nalle, tummanharmaa 100g
Novita Tico Tico, violetti 80g
Puikot: 2.5mm
Ravelry

Langat löytyivät taas sokkona kopasta. Novitan tuttuakin tutumpaa Nallea ja tämän vuoden uutta sukkalankaa Tico Ticoa. En erityisemmin välitä liukuvärjätyistä langoista ja varsinkaan tästä Novitan yritelmästä. Väriliu'ut olivat makuuni aivan liian pitkiä. Sukista tuli vahingossa aavistuksen liian suuret jalkaterästä, mutta muuten oikein passelit ensi talveksi.

Pitäisiköhän sitä kenties luoda jotain kevyempää seuraavaksi puikoille?

2 kommenttia:

  1. Tuo huivi on ihana! Sukissa minulle mieleiset värit. Minä olen aivan tumpelo neulomisessa ja ihailen suuresti toisten neulomia ihania juttuja.

    VastaaPoista
  2. Minä kiitän ja kumarran!
    Nyt vain puikot kouraan ja puistonpenkille harjoittelemaan aurinkoon :)

    VastaaPoista